FAQ

Algemeen

Wat is de Celebrate Books Box?

Met de box van Celebrate Books ontvang je een feestje op de deurmat. Iedere box heeft een ander thema en bevat een nieuw Nederlandstalig young adult boek plus drie tot vijf boekgerelateerde cadeautjes.

Wat kan ik verwachten?

In ieder geval zit er in elke box een boek dat net is verschenen in het Nederlands. Daarnaast ontvang je drie tot vijf cadeaus die passen bij het thema van de box. Denk hierbij bijvoorbeeld aan boekenleggers, sieraden, thee, ansichtkaarten, notitieblokken, stickers, accessoires, kussenslopen, et cetera. Producten waar jij als boekenliefhebber happy van wordt.

Is de inhoud iedere keer anders?

Ja! De inhoud van de box is iedere keer anders.

Voor welke leeftijd is de box?

De cadeaus in de box zijn voor YA-liefhebbers van alle leeftijden. De boeken hebben altijd NUR 285, fictie 15+. Dit betekent dat uitgeverijen het boek adviseren voor lezers vanaf vijftien jaar oud. In de praktijk worden deze boeken vaak ook door jongere en oudere lezers gelezen. YA is, wat ons betreft, voor alle leeftijden.

Bestellen

Hoe kan ik betalen?

Op dit moment kun je met iDeal of Mister Cash betalen.

Is het een abonnement?

Nee, het is geen abonnement. Iedere Celebrate Books box moet je opnieuw bestellen. Je zit dus nergens aan vast.

De box is uitverkocht. Wat nu?

Als de box is uitverkocht dan wordt dit vermeld op de site en bij de box zelf. Toch interesse? Je kunt altijd een mail sturen naar info@celebratebooks.nl met je vraag of je de box nog kunt bestellen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

En vergeet je niet in te schrijven voor de nieuwsbrief. Dat kan hier. Dan ben je als eerste op de hoogte en grijp je de volgende keer hopelijk niet mis.

Verzending

In welke landen wordt de Celebrate Books box geleverd?

Vooralsnog alleen in Nederland en België. Neem voor overige landen contact met ons op via info@celebratebooks.nl.

Wanneer kan ik de box verwachten?

Op de homepage en bij het product zelf vermelden wij de verwachte verzenddatum. In Nederland duurt de verzending normaliter een werkdag. Voor België is dit twee werkdagen.

Wat als ik mijn box niet heb ontvangen?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Betaling

Betaal ik nog verzendkosten?

In Nederland komt er € 4,95 aan verzendkosten bij voor pakketten en € 3,50 voor brievenbuspakketten. In België komt er € 7,50 aan verzendkosten bij.